Kadin programlari kalksin artik!


Tv kanallarinin reyting savaşı iyice kızışmaya başladı. Bu reytiglerin baş rollerinde tabiki evde oturan türk ev kadınlarımız var. Türk kadınlarının büyük bi bölümü(istisnalar her zaman vardır) evde ne yapsam güdüsüyle yola çıkaraktan kendilerine çok eylenceli işler buluyorlar. Bu mühim işlerin başında daha önceleri serap özgü ince ertuğrul, bunlar gözlerime çarpanlar, genel populasyonu olan kanallarda olduğundan dolayıdır belki. Şimdileri yerlerini tv'lerde evlendirme programlari aldı. Bu evde boşta oturan kadınlarımız için kaçınılmaz fırsatlardan birileri sanırım, ki hiç bir zaman kaçırmıyolar olacaklar. Asıl gelmek istediğim yer, evlendirme programını, çatışma programlarini kadinlarin yapmasına alıştık. Yine bir istisna söz konusu, buda evlendirme programinda sunucunun erkek olması, hemde bunu delikanlı dediğimiz kara gümrük yanıyor şarkısıyla üne kavuşan uğur arslan yapıyor.



EsraEROL Gelelim bir diğerine, oda bu programi patlatan kadin, onunla ilğili herhangi bir bilğim yok zaten konum dışı olduğundan dolayıda merak etmem söz konusu bile değil. Sadece bu programı patlatmasından dolayı ele alalım dedim:). Sanıyorum ki bu fikir onun değildir. Aslında ön yargılı olmakta istemiyor büyük bi ihtimal değildir.


Bu gibi programlarinin çarklarını Aziz Üstel köşesinde vurgulamıştı. Rejide arasinda geçen diaoloğlar. Abi bu mevzu buldum; adam çocuklarını karısına göstermiyormuş, çok iyi 600 tl bağlarız işi. Birak onu bak ben ne buldum, bir kadını kocası baldızıyla aldatıyormuş, 800 tl bağlarız, iyi ses getirir.


Ey Türk Kadınlarını size bir mesaj var ; Siz siz olun bu gibi programlari izleyerek ekranlarda kalmasını sağlamayin, çok okuyun, çok düşünün, türkiye'ye yararli bir vatandaş olun sevgilerimle.... :))))