Kadın Programları

Küçücük ufacık not kağıtlarıma bakarken ne zamandan beri yazmak istediğim, istememin sebebininde; o gibi programlardan ve onları izleyenlerin onların kalıcı olmasın sağlamaları.

Ekranlar artık evlendirme, karın doyurma gibi işlerede el attı. Ne yapabilir ki TV kanalları ekonomik krizin teget geçmesi için ev hanımlarının sürekli evde oturmasından yararlanılarak onların üzerinden milyonlarca dolarlar($) kazanarak, ekrana insanların yararına değilde, onların tam hantallaştıracak programlar yayınlamak rekabetindeler.

Neden insanlar sürekli olarak, başkalarının tartışmalarını izlerler?. Hadi izliyorlar neden sıkılmıyorlar?. Geçenlerde bir bilği edindim, gerçekten toplumuzun neden refah seviyesinin ve neden bu kadar kadın programları izlendiğinin, neden bu kadar TV karşışında zaman öldürmek zorunda kaldığını anladım. O da şöyle idi; yapılan bir araştırmaya göre, Norveç halkının toplam nüfusu 4,5 milyon(4.500.000) ve gazete okur sayısıda 3,5 milyon(3.500.500) gerisini siz düşünün.

Oysa, Türkiye’de 70 milyon daha fazla yaşadığını varsayarsak ve sadece sadece, günlük gazetelerin tirajları 900 bin’i geçmiyor.

SMS; gelin sevgili okurlarım(olmayan),bu tür programlar izleyeceğimize bizim için faydalı bilğiler için çabalayalım…