Uçan Adamın Bilimi Şaşırtışı

Bilim, birçok şeyi en mantıklı şekilde ve gerçek olanları açıklamaya çalışır. İnsanoğlunun doğuşu, evrenin oluşumu, ufo, uzaylılar ve insan beyni bunlardan sadece bir kaçı ancak bu aralar bilim dünyasında birçok olay aynı anda meydana geliyor.
Şu aralar ise uçan insanlar dediğimiz zihnini kullanarak yer çekimsiz bir ortam yaratan ve havada kalabilen levitasyonlar. Bu insanlar genelde Hindu Brahmanlar, Yogiler, Hint fakirler, Saint Hermitler'dir. Bilim dünyası çoğu zaman bunu kanıtlayamadığı için gerçekçi ve inandırıcı olduğunu düşünmüyordu. Ancak insanların ortalama olarak beyinlerinin %5-10'unu kullanabildiğini ve beynin çok gizemli olduğunu belirtmiştir.
ABD'de olan Chris Angel sihirbazlar gibi hiç bir hileye başvurmadan havada kalabiliyor. Bilim adamları bunu incelemiş ve hiçbir şekilde hile yapmadığını kanıtlamıştır. Bunu nasıl yaptığını açıklayamadılar ve gerçek olduğunu söylüyorlar.
İşte insan beyni öyle birşey ki %5-10 kapasitede bunları yapabiliyorsak %100 kapasitede neleri yapabileceğimizi düşününce çok heyecanlanıyorum. Bilim adamları insanların beyin kapasitelerini arttırmaya çalışıyor. Eğerki bunu başarırlarsa hem teknolojide hemde daha birçok konuda yüzyılları aşacağız.